Witam,
Panowie jest tu nowy i mam mały problem a właściwie pytanie chodzi mimianowicie o to czy do Octavi z przebiegiem ok 200k km można jeszcze założyć chipa. Niedawno jąkupiłem i chciałbym coś wykrzesać więcej z tego autka. Jest to Octavia combi 1.9 tdi 110, ciekaw jestem o ile można podnieść moć ale tak w granicach rozsądku zeby nie ingerować w mechanikę tylko sam program i gdzie byście polecali jestem z okolic W-wy i najważniejszy temat to ile taka przyjemność możę kosztować.
Z gory dzięki.
P.S.
Może i taki temat był już tu poruszany ale jestem tu nowy i jeszcze nie za bardzo wiem jak tu latać. Proszę o wyrozumiałość i pomoc w miarę możliwości.
Kolego nie chodzi o przebieg jeżeli o silnik dbano wszystko wymieniano na czas itp to może mieć nawet i 300tys km przebiegu i zrobienie programu wyjdzie lepiej niż w silniku nie zadbanym z przebiegiem 100tys km.
Zbadaj najpierw silnik czy jest zdrowy VAG'iem a potem uderzaj na ulice Mineralną w Warszawie do Rogala :twisted:
Ja zakładałem chipa przy przebiegu ok. 250.000 km :-) i żałuję, że tak późno. Większa część tego przebiegu to były trasy. Po sprawdzeniu auta u Master'sa auto z 110 KM/235 NM zostało przerobione na mniej więcej 136/300. Była to wersja "light", ponieważ auto służy do jazdy, a nie do zawodów na 1/4 mili.
Komentarz